Na trh přicházejí boží silonky Božonky. Jsou české, odolné a přírodní

Božonky – česka značka silonek, vyrobených z chytré příze Amni Soul Eco®. Ta se do pěti let přirozeně rozloží, přitom jsou ale Božonky odolnější proti trhání, než běžné silonky. A přidávají další unikátní vlastnosti – povrchovou úpravu máčením v aloe vera a jemnou parfemaci, díky které jsou voňavé a velmi příjemné na nošení.

Ty z nás, které potřebují nosit často silonky, moc dobře vědí, jaké je s nimi často trápení. Prosté oko stálo i za myšlenkou vytvořit konečně silonky, které něco vydrží. „Oko, oko a zase oko. Můžeme si vybrat mezi kvalitnějším výrobkem, který stojí sto koruny, a roztrhne se nám po třech vypráních, nebo levnějším výrobkem v řádu desetikorun, na kterém se často oko objeví ještě v průběhu prvního pracovního dne. Finančně to vychází prakticky stejně – špatně. Je třeba neustále kupovat silonky nové. Navíc materiál některých běžných silonek není právě příjemný k nošení, a o šetrnosti k přírodě se je lepší nezmiňovat. I proto jsme se pustily do vymýšlení, jak tuto díru na trhu zaplnit kvalitnějším a šetrnějším produktem.

Všechny nevýhody klasických silonek dokázaly jejich autorky odstranit. Božonky jsou české silonky šetrné k přírodě (100% rozložitelné do 5 let), které jsou díky chytré přízi a povrchové úpravě v Aloe Vera velmi příjemné na tělo, a především, jsou mnohem odolnější a jen tak se neroztrhnou. Barvené jsou organickými barvami a mají certifikaci Oeko-Tex Standard 100, která zaručuje, že v celém výrobním procesu nebyly použity nebezpečné chemické látky.

V krásném balení se o nich dozvíte vše potřebné. Příběh jejich vzniku, jejich charakteristiky i to, jak se o ně starat: prát v pracím sáčku, na jemné či ruční praní s maximální teplotou 30°C, nepoužívat aviváž, nikdy nesušit v sušičce, na topení a nežehlit. Takto vám vydrží skutečně dlouho a povrchovou aloe vera parfemaci si užijete minimálně po dobu 5 pracích cyklů. Božonky jsou prostě boží, jakmile jednou vyzkoušíte, už nebudete kupovat jiné!

Jsou k dostání ve třech barvách a různě silných variantách v celé škále velikostí.